До Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища відзначили кращих працівників Держекоінспекції

05.06.2023 у всьому світі відзначався День охорони навколишнього природного середовища. Для працівників Державної екологічної інспекції у Сумській області це ще й професійне свято, оскільки вони свідомо присвятили життя захисту довкілля.

Традиційно з нагоди цього дня відзначають кращих працівників Інспекції, котрі показали найуспішніші результати у природоохоронній галузі на теренах Сумщини.

Цьогоріч почесною грамотою голови Сумської обласної військової адміністрації Володимира АРТЮХА нагороджено заступника начальника відділу державного екологічного контролю водних ресурсів Віталія ЛИТВИНА та заступника начальника відділу організаційно-аналітичної діяльності, взаємодії з громадськістю та ЗМІ, документування та контролю Наталію ТРОЯН.

Грамотою Департаменту захисту довкілля та енергетики нагороджено головного спеціаліста відділу державного екологічного контролю природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу, тваринного світу та біоресурсів Олександра ШИМКА.

Крім того, подяки Державної екологічної інспекції у Сумській області оголошено Олександру ГУБІНУ,  Валентині ГРЕБНЄВІЙ, Наталії СТУПИЧ, Оксана ЖУРЦІ.

 Грамотами відзначено Марину ВОДЗИНСЬКУ, Богдана ДУБИНКУ, Ігоря МОСПАНОВА, Павла ОСЬМАКОВА, Сергія ФІЛІППОВА та Владислава ГРИБА.

Почесні грамоти отримали Юлія ТЮРІНА, Дмитро МАТЮХА та Оксана ДИННИК.

Колектив Державної екологічної інспекції у Сумській області щиро пишається своїми колегами та зичить кожному не зупинятися на шляху удосконалення своєї роботи у галузі охорони довкілля та збереження природних ресурсів!