До уваги мешканців Сумської області: долучайтеся до акції “Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники”!

Державна екологічна інспекція у Сумській області повідомляє, що Громадською організацією “Друге життя” за підтримки ряду місцевих екологічних ініціатив та організацій на 21 березня 2018 року – Міжнародний день лісів – заплановано проведення  акція “Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники”, та інформує про підтримку проведення соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон, заповідних об’єктів та благоустрою території з елементами сортування вторсировини “роздільний суботник”.

Закликаємо підприємства, організації, установи, громадян також підтримати ініціативу громадської організації та долучитися до участі у заході в рамках акції «Здай макулатуру – підтримай роздільні суботники», спрямованому на поліпшення екологічної ситуації в Україні, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, спільному прагненні до найкращого майбутнього та розвитку громадського екологічного руху.

Просимо ініціювати та забезпечити збір і здачу макулатури до пунктів прийому вторсировини із подальшим залученням виручених коштів безпосередньо на щорічні суботники “Зробимо Україну чистою”, які заплановані на 21 квітня при проведенні акцій з благоустрою.

Більше інформації можна отримати у організатора акції ГО “Друге життя”. Для узгодження питань звертайтесь за тел. 0936000895 (Hrutba Andrey), або заповнити анкету за посиланням –https://goo.gl/forms/6NqyMgY2G2eVjugs1

Також ви можете підтримати проект, надавши благодійну підтримку. Реквізити тут – http://toloka.org.ua/page/pidtrimati-proekt.

У м. Суми макулатуру можна здати за адресою: м. Суми, вул. Черкаська, 4 (ТОВ «СВОД»)
контактні телефони: тел. +3 8 0542 64-03-43; +3 8 066 429-33-16