Вітаємо з Днем Соборності України!

22 січня – особлива дата в історії України і одне з найважливіших державних свят. Саме у цей день у 1919 році в Києві було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що стало початком створення єдиної і неподільної Української держави.

Соборна Україна – це сила, яка об’єднує нас усіх. Сьогодні, у часи коли ворожа російська навала прагне знищити нашу державу і все українське, головний сенс Дня Соборності стає все більш актуальним, оскільки цей день є символом єдності та солідарності всіх українців, нагадуванням про те, що українці завжди були і будуть єдиною нацією, яка готова до боротьби за Єдину Соборну Незалежну Україну і свою свободу.

Зичимо усім міцного здоров’я, рішучості і сміливості, оптимізму і жаги до перемоги. Любіть свою країну, пишайтеся своєю історією та своїм народом, завжди пам’ятайте про своє минуле, шануйте світлу пам’ять кожного, хто віддав життя за Україну.

Хай воля і любов до України згуртовують нас для досягнення спільної мети – перемоги над ворогом і настання миру в Україні.