Майбутні екологи – студенти СумДУ успішно пройшли переддипломну практику в Інспекції

З 10.04.2023 по 14.05.2023 на базі Державної екологічної інспекції у Сумській області проходили переддипломну практику студенти-здобувачі вищої освіти Кафедри екології та природозахисних технологій Сумського Державного Університету за спеціальностями 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища».

Під час проходження практики майбутні фахові екологи ознайомились зі структурою та напрямами роботи Державної екологічної інспекції у Сумській області, з функціями, які виконує Інспекція відповідно до Положення про Інспекцію, та тими викликами, які виникли внаслідок бойових дій та збройної агресії з боку росії і особливостями роботи у період дії в Україні воєнного стану.

Студенти-практиканти показали високий рівень теоретичних знань і закріпили їх практичними навичками, надаючи допомогу фахівцям Інспекції під час проходження практики.

В цілому між Державною екологічною інспекцією у Сумській області та Сумським державним університетом налагоджено тісну співпрацю в багатьох напрямках щодо забезпечення якісного освітнього процесу для майбутніх екологів і, можливо, майбутніх працівників Інспекції.