Державна екологічна інспекція у Сумській області запрошує учнів навчальних закладів Сумської області взяти участь в обласному конкурсі «Збереження довкілля – свідомий вибір»

🍃На конкурс подаються роботи, спрямовані на привернення уваги до проблем довкілля як рідного краю, так і світових проблем.
Конкурс проводиться у чотирьох номінаціях:
✍️есе на екологічну тематику;
👩‍🎨екологічного малюнку;
🎒на кращі альтернативи поліетиленовим пакетам на тему «Некульок або екоторбинка – екологічно та стильно»;
🎬відеоролік на екологічну тематику.

❗️❗️❗️Письмова робота (есе) має бути виконана на аркушах формату А4 та мати обсяг не більше двох друкованих аркушів.

🎨Малюнок має бути виконаним на аркушах формату А3 або А4.

🎥Відеоролік має бути тривалістю не більше 5 хвилин (наприклад: соціальна реклама екологічного способу життя; ландшафти рідного краю; інше з екологічної тематики). Відеоролік надається на електронних носіях і має бути створений відповідно до власної розробки. Не допускається використання відеоролика, запозиченого з мережі Інтернет.

☝️Обмеження по номінації «Некульок або екоторбинка – екологічно та стильно» відсутні.

На конкурс приймаються тільки індивідуальні роботи з коротким повідомленням про автора: прізвище, ім’я, вік, домашня адреса та телефон, заклад освіти, який представляє учасник.

🙋‍♀️💁‍♂️У конкурсі беруть участь учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти області віком від 11 до 17 років.

⚠️Усі роботи надсилати на адресу Державної екологічної інспекції у Сумській області (вул. Першотравнева, 29, м. Суми, 40000) до 06 травня 2019 року.