Результати перевірки ТОВ «А-Муссон»

Державною екологічною інспекцією у Сумській області проведено плановий захід державного нагляду (контролю) щодо дотримання вимог законодавства у сфері охорони навколишнього природоохоронного середовища на ТОВ «А-Муссон».

Перевіркою встановлено, що підприємством недостовірно складається статистична звітність № 1-відходи та відсутній первинний облік відходів, які утворюються на підприємстві.

За результатами проведеної перевірки до адміністративної відповідальності притягнуто 4 посадові особи, загальна сума штрафів складає 340 гривень. Видано припис на усунення виявлених порушень.

Також, по фактам забруднення земельних ділянок амонієм, фосфором, нітратами, сульфатами, хлоридами біля контейнерних майданчиків внаслідок витікання рідкого фільтрату на ґрунт, виявлених в ході проведення попередньої перевірки ТОВ «А-Муссон», проведеної у період з 28.08-10.09.2018, Інспекцію було розраховано підприємству збитки та пред’явлено претензію для відшкодування у сумі 16 040,54 грн.

Оскільки до цього часу підприємством шкоду в добровільному порядку не сплачено, матеріали перевірки були скеровані до Сумської місцевої прокуратури для вжиття заходів представницького характеру щодо стягнення вказаних коштів до державного бюджету.

Фото з архіву

One thought on “Результати перевірки ТОВ «А-Муссон»

Коментарі закриті.