Для працівників Інспекції проведено лекцію про основні аспекти антикорупційного законодавства

23 травня у приміщенні Департаменту економічного розвитку і торгівлі Сумської обласної державної адміністрації для працівників Державної екологічної інспекції у Сумській області було проведено лекцію «Основні аспекти чинного антикорупційного законодавства». Лекцію провела кандидат юридичних наук, доцент кафедри правосуддя юридичного факультету СНАУ, адвокат, почесний працівник Прокуратури України, провідний інспектор з питань запобігання та виявлення корупції Сумського обласного центру зайнятості Мироненко Тетяна.

Присутніх було ознайомлено із тенденціями розвитку та запровадження антикорупційного законодавства в Україні, з особливостями його застосування, починаючи з перших років незалежності держави і в умовах транформації сучасного суспільства. Слухачів було поінформовано про систему антикорупційних органів України, та особливості їх діяльності.

Особливо цікавим для присутніх був міжнародний досвід боротьби із проявами корупції, та його застосування Україною у законотворчому процесі та формуванні нових підходів у боротьбі з корупцією.

Колектив Інспекції висловлює щиру вдячність лектору за цікаву, пізнавальну та корисну інформацію, за нестандартний підхід до проведення заходу на таку тематику та талант доторкнутись до свідомості слухачів.