Працівники Інспекції зробили свій внесок в озеленення Сумщини-у Низівському лісництві висаджено дуби

Мабуть немає на нашій планеті жодного, хто б не розумів важливість лісів у житті людства, і кого б не приваблювала їх краса, розмаїтість лісової флори та фауни, літній прохолодний затишок або зимова казка засніжених дерев… У лісовому повітрі міститься понад 200 летких біологічно активних речовин. Ці речовини впливають як на фізичний, так і на емоційний стан людини: підвищують працездатність, покращують розумову активність.

Сьогодні Державною екологічною інспекцією у Сумській області зроблено свій невеличкий посильний внесок в озеленення Сумщини: працівники Інспекції провели посадку саджанців дубу звичайного у Низівському лісництві ДП “Сумське лісове господарство” на площі 0,6 га.

 

ДУБ – символ довговічності, могутньої сили й величної краси. Середня тривалість дубів у дикій природі може досягати 1000 років!

Сподіваємося, що кожен висаджений сьогодні саджанець перетвориться з часом на могутнього красеня, і цей дубовий гай стане літописцем добрих і мирних подій, які відбуватимуться з нами, нашими дітьми, онуками, правнуками…