Припис щодо ліквідації звалища побутових відходів на вулиці Космічній Сумською міською радою залишається не виконаним

З метою контролю виконання Сумською міською радою припису щодо ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ в районі вул. Космічна в м. Суми, виданого за результатами позапланової перевірки на підставі звернень громадян, яка проводилась Інспекцією у період з 01.11 по 14.11.2018, 20.12.2018 державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Сумської області розпочато позапланову перевірку Сумської міської ради та її виконавчих органів.

В ході перевірки встановлено, що припис залишився не виконаним, за що відповідальна особа Сумської міської ради була притягнута до адміністративної відповідальності за ст. 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення на суму 255 грн.

За інформацією Сумської міської ради виконання робіт з ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища буде здійснено підприємством ТОВ «А-Муссон» після настання сприятливих погодних умов.

З урахуванням вище наведеного Інспекцією було видано Сумській міській раді новий припис щодо ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища з терміном виконання до 01.05.2019.

Зазначене питання залишається на особливому контролі Інспекції.