Щодо оприлюднення списку кандидатів до складу Громадської ради при Інспекції

На виконання п. 8 “Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації“, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. N 996, Державна екологічна інспекція у Сумській області оприлюднює список кандидатів до складу Громадської ради при Інспекції, які братимуть участь в установчих зборах, та список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах.

Кандидати до складу громадської ради, які братимуть участь в установчих зборах по формуванню Громадської ради при Державній екологічній інспекції у Сумській області, які відбудуться 10 серпня 2018 року о 15 год. 00 хв. у приміщенні Державної екологічної інспекції у Сумській області за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 29 (5 поверх, кабінет 77):

АНДРОСОВ МИХАЙЛО ІВАНОВИЧ – голова Сумського обласного незалежного громадського екологічного об’єднання “Зелена Сумщина”;

БУЛАТ ТЕТЯНА В’ЯЧЕСЛАВІВНА – керівник Громадської організації “Дитячий незалежний екологічний центр “Романтик”.

Біографічна довідка представника Зелена Сумщина

звіт про діяльність – Зелена Сумщина

Біографічна довідка представника Романтик

звіт про діяльність – Романтик

Відмовлено в участі в установчих зборах ЛУСТЕНКУ СЕРГІЮ АНАТОЛІЙОВИЧУ – голові громадської організації “Освітньо-культурний центр “Суми-Поль”, оскільки діяльність зазначеної громадської організації не пов’язана із природоохоронною діяльністю.