Держекоінспекція у Сумській області долучилася до відзначення Дня єднання

16 лютого в Україні відзначається День єднання, оголошений 14.02.2022 Указом Президента України  №53. Сьогоднішні заходи покликані консолідувати українське суспільство та продемонструвати єдиний супротив українців інформаційно-пропагандистському та морально-психологічному тиску.

Колектив Державної екологічної інспекції у Сумській області долучився до відзначення Дня єднання. Зокрема, о 10.00 в інспекційному приміщенні пролунав Державний Гімн України, а біля будівлі було піднято Державний Прапор України. Начальник Інспекції Вячеслав БОГОМОЛОВ також взяв участь в урочистому піднятті найбільшого стягу Сумщини.

«Долучаючись до сьогоднішніх заходів, наш колектив заявляє, що разом з усім українським народом підтримує Збройні Сили України. В умовах гібридної війни вкрай важливо відчувати національну єдність і спрямованість до спільної мети: збереження територіальної цілісності країни, зміцнення її авторитету, соціально-економічного розвитку та екологічної безпеки» – наголосив Головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Сумської області.